Flight 93 och Pretty woman

Nu har hela lördag gått och ska nu lägga mig i sängen med pappa o eva för att titta på film. Vi köpte två nya filmer idag, eller dom är inte så nya men dom är bra. Pretty woman, som nästan är min favorit film och flight 93 som också är väldigt bra.
Vi ska kika påflight 93 och sen innan  jag somnar ska jag kika på pw. Hehe.

Nej, nu ska jag kila. Hörs imorgon! Puss / Lisa

Härlig morgon!

Jag vaknade halv 10 av mig själv vilket var väldigt skumt men skönt kändes det, att inte sova bort hela förmiddagen.Så jag satte på filmen, nyckeln till frihet eftersom att jag somnade efter att jag bara tittat en halvtimme igår kväll. Tittade klart på den, den var riktigt bra! Efter filmen gick jag ner till köket och åt lite frukost och satt och planerade dagen med Eva. Vi ska vid fyra åka till hennes föräldrar och hälsa på och sen åka till valbo köpcentrum för att kika lite och sen ut och äta någonstans. Blir en mysig eftermiddag!

Nu ska jag ta en dusch och sen vet jag inte, haha! Jag har en hel förmiddag åt att göra absolut ingenting, såååå skönt! Fast det blir nog lite plugg gjort, men det känns som om jag har ork till det i alla fall. Med bra musik så funkar allt!

Puss / Lisa

Godnatt

Nu ska jag lägga mig i min underbara säng och titta på Nyckeln till frihet. Den ska vara super bra! Eva sa att det var den bästa film hon sett så jag litar väl på det då.

Hörs imorgon! Puss / Lisa

image417
Lisa och Hilma på dopet.


Anlänt..

Japp, då var man framme! Det är skönt faktiskt. Och huset är varmare än någonsin, då pappa och eva har skaffat bergvärme. Det är ju underbart! haha..
När jag kom hit så kom min farbror + fru och min kusin Maja på middag. Paj, det var gott..
Nu när jag satte mig vid datorn visade pappa mig lite dopbilder.

Nu snart, när Hilma har somnat in blir det film med pappa och Eva. Blir så trevligt så.. Var en månad sen jag träffade dom så.. man har ju saknat dom.

Ska kila nu.. / Lisa

image415

Storvik nästa..

Nästa gång vi hörs är jag i Storvik och jag ser verkligen framemot att komma dit. Till en helt annan miljö! Grymt skönt.
Ni får ha det så bra..


Love Lisa

Ny design.. inte riktigt klar

Jag har ännu inte hittat den perfekta designen som passar mig men jag och Linnea fixar runt lite så vi hoppas på nåt perfekt om ett tag. Haha! Linnéa har fixat lite idag, enligt mig är den lite för ljus men det får duga tills vi kommer på nåt bättre. Vi har för lite inspiration!  Men den kanske kommer. Kvällen har för övrigt varit väldigt lugn. Lina kom hem lite för sent efter sin match så det blev inget träffas. Jag ska ju upp tidigt och resa iväg till Sandviken imorgon. Helgen kommer bli otroligt lugn med familjmys och plugg. Så datorn ska också packas ner. Annars blir det bara myskläder som åker ner. Jag ska inte ta mig utanför Storvik hade jag tänkt. Eller om vi åker till Evas föräldrar och hälsar på så följer jag ju självklart med men inte annars.
Resan imorgon kommer att se ut så här:
11:50: Buss ner till station
12:15: Buss till Uppsala
14:09: Tåg till Gävle

Kommer inte sakna Bålsta alls. Jo, Martin. Inget annat! Så det känns skönt att komma bort. Det bästa med hela resan är att jag får träffa Hilma. Hur underbart är inte det liksom..?
Nej, jag tackar Linnea för hjälpen med designen. Och nu ska jag packa och sen ta några mackor och frågan är: Ska jag börja titta om på SATC-boxen? haha, är grymt sugen på det.

image414
Bilden är tagen i Trysil 2008

Åh vad jag vill ha

 image411

Chokladbrownie

Innan jag stack ner till vårdcentralen(med mitt lår) ringde jag enköpingsjukhus, vilket kändes säkrast. I enköping sa dom: Åk till närmaste vårdcentral och be om kryckor. Och det svaret hade jag också förväntat mig. När jag senare åker ner till vårdcentralen säger dom att dom inte kan ge ut kryckor om jag inte har läkarintyg. Sjuksyster fick kolla på mitt låt och sa: Ät ipren och håll låret i rörelse. Hur lätt är det när det bara blir värre och värre för varje gång jag går? Fan. Jag blir så less på sveriges sjukvård. Ge mig kryckor en vecka så benet får vila för skjutton!

Nej, nu ska jag ner och baka chokladbrownies till min bror som fyller år imorgon. Han måste ju få nåt gott av mig imorgon när han vaknar.  Och det är bara jag hemma så det blir jag som går upp och sjunger för honom. Haha! Stackarn, får höra på min sångröst!

Ikväll ska jag träffa lina, packa och sova riktigt gott! Ha en bra torsdag

14 dagar

Har nyss vaknat, vaknat av att det är så ljust i mitt rum att jag får panik. Martin ligger fortfarande och sover, ser grymt skönt ut. Är trött men ändå inte.
Ska försöka sätta mig i lugn och ro och börja skriva min uppsats, jag har liksom inte ens börjat? Som tur är så får jag lämna in min senare pga att jag åker till Thailand och veckan efter jag kommit hem ska den vara inne. Och jag kan ju inte skriva i Thailand. Ingen koncentration alls så det var skönt att höra.
Har också två prov innan Thailand som jag vill ha gjorda så fort som möjligt. Svenska prov och historia prov.
Ska nog gå ganska bra, ingen av dem ska vara stora prov så det är väl skönt.
I alla fall så längtar jag grymt mycket till Thailand. En stor del till det är shoppingen. Känns som att min gaderob måste fräschas upp ordentligt! Ja..

Idag ska jag förhoppningsvis träffa Lina som vi bestämt. Men hon har match kl. 6 så jag vet inte om vi ska ses innan eller efter. Eller både och.. Aja uppdaterar senare. / Lisa

image408

You're my friend

She used to be my only enemy and never let me be free. Catching me in places that I knew I should'nt be. Every other day I crossed the line I didn't mean to be so bad. I never thought you would become the friend I never had .Back then I didn't know why, why you were misunderstood. So now I see through your eyes, all that you did was love. Mama I love you.Mama I care. Mama I love you . Mama my friend.

Fan också..

Matchen gick verkligen inte bra. De flesta var riktigt trötta och slappa, vi förlorade med 6-1 och jag sträckte mig efter 2 minuter men fortsatte spela. Vilket jag inte borde. Nu funderar vi på att gå till vårdcentralen imorgon och fixa kryckor åt mig. Kan knappt sitta, gör så förbannat ont! Men, nu ska jag i alla fall försöka pallra mig till Jessica och sen sova någonstans med Martin, antingen här eller hos honom.
Så, nu måste jag fixa mig. Ha en bra kväll, hörs imorgon. / Lisa


Är inte det där världens sötaste bebis? (ingen kommentar om mig)
image407

Träningsmatch

Har inte skrivit ett riktigt blogginlägg sen jag kom hem så jag tänkte att det var dags för det. Vi hade det underbart i Trysil, härlig skidåkning. Hade bra väder i två av tre dagar så det var super! Fick tyvärr ingen färg pga att det blåste som bara den och var tuvngen att ha massa sjalar runt hela ansiktet. uscha!
Men det var härligt. Har ju bilder längre ner..
Igår åkte linnea hem och jag hoppas på att kanske träffa henne en snabbis i helgen då jag tar en tripp till pappsen. Saknar dom så mycket, Pappa, Hilma och Eva. Underbara! Har inte träffat dom på över en månad. Hemskt!


När jag vaknade imorse skulle jag ringa Lina för att fråga om det skulle vara träning nu idag, men det skulle vara träningsmatch mot kungsängen. Hoppas på det bästa! Men det värsta är att jag inte har tränat på 100 år känns det som. Så jag vet inte riktigt hur det här kommer gå. :|

Nej, nu måste jag plugga lite engelska och sen skriva lite på en sv/so uppsats.
Ha en bra onsdag

Bilder

 

hej!

Nu ær vi framme och det ær mycket trevligt. Fint væder? .. nej! men vi har varandra.. hahahaha!

Nej, nu vill jag inte skriva mer! hoppas ni har det bra dær hemma, vart ni nu befinner er!

tryssan tryssan tryssan

Snart åker vi och då jävlar! Det här blir mitt sista inlägg innan vi drar så ha en bra påsk hörni..


PUSS PUSS LISA

image391

Linnea M.

Linnea har anlänt och det är riktigt trevligt här inne på mitt varma rum.. När vi kom till Bålsta så gick vi direkt till kc och gick på gudtjänst, nu har har bara 3 kvar att gå på.. Perfekt!
Sen åkte vi hem, även Martin tittade förbi någon timme och sa hejdå, åker ju till tryssan imorgon! Kommer sakna honom.
Nu blir det mys med en film och tjejsnack och imorgon har vi ställt klockan på halv 11, ska bli skönt att sova ut.
Nej, nu ska jag kila.. Skriver ett sista inlägg imorgon! Ha det bra people




...

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. är du singel?: Nej
2. är du lycklig?: Ja
3. är du uttråkad?: ja
4. är du ledsen?: Nej
5. är du italienare?: Haha nej
 6. är du cooling? ofc
7. är du från irland?: men nej
8. är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej, har aldrig varit
ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet?:  Ja, det gör jag nog
2. har du någon gång blivit sårad?: ja
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: men ja
4. har du gillat en kille utan att berätta det för honom?: nej eller nej..
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna?: ja såklart
6. har du haft en hemlig beundrare?: ingen aning?
7. är du kär?: ja, det är jag nog
8. vill du gifta dig när du blir stor?: vet faktiskt inte
NIO ALTERNATIV
1. hår eller ögon?: båda
2. katter eller hundar?: hund
3. tv eller internet?: internet och tv
4. coca-cola eller pepsi?: coca-cola
5. utekväll eller romantisk hemmakväll?: båda
6. pengar eller lycka?: lycka
7. dag eller natt?: både
 8. msn eller mobil?: ..båda
9. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: vanliga kompisar
TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: yes
2. brutit ett ben?:  no
3. gjort nåt du ångrar?: yes
4. hoppat bungee jump?: nej
 5. ljugit för någon du tycker om?: yes
6. ätit en hel tårta?: haha, nej
7. gjort bort dig offentligt?: nej, inte direkt
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: jaa
9. gråtit när ett husdjur dog?: ja..
10. velat försvinna?: jo, det har jag nog

Bloggcoach

Jag har nyss pratat med min personliga bloggcoach och hon har lovat att göra en ny design. Tack min käresta, vad vore jag utan dig... HAHA!!  Linnea mårtensson..

image388

Klar med utvecklingen

Har just skrivit klart en biologi uppgift och blev förvånad att jag helt plötsligt skrivt 4 sidor på bara någon timme. Vad aktiv och duktig jag har varit ha!
Nu måste jag bara fortsätta med lite matematik, jag har prov imorgon. Usch! Men.. imorgon kommer också Linnea så jag måste städa rummet och sen måste jag packa också.
Förresten, så har det snöat här! Har det gjort det hos er? Helt sjukt.. Är inte så sugen på snö här, det får gärna vara snö uppe i skidbackarna, men nej tack! Inte här..
Är grymt avundsjuk på Cecc som är i Portugal nu, men det är du värd.. haha

Själv har jag 23 dagar tills Thailand..

Mycket plugg..

Dagens klädsel: Ljusa jeans med en lila långärmad och vit sjal
Dagens accesoarer: Sjal
Dagens frilla: först vanligt utsläppt, sen fick det sättas upp i knut. Funderar på att klippa av luggen ikväll..?
Dagens smink: mascara, foundation, puder och rouge
Dagens bästa: Teater och fika efter med luschen
Dagens sämsta: Snö och kallt
Dagens köp: Vindruvor + fikat
Dagens sysselsättning: plugg plugg plugg
Dagens längtan: Onsdag, imorgon och 23 dagar framåt
Dagens låt: Look what you've done - Jet
Dagens humör: Shopping sugen

Den lilla rosa..

image386
Är den inte för söt? Jag skulle inte tacka nej till den, om man säger så..

Music

Jag hade helt glömt bort att träna på "musik-läxan", att kunna spela en låt på gitarr. Ska spela upp den imorgon och jag hoppas ju självklart på det betyget med tre bokstäver även i gitarr som jag fick i piano. *stolt*

Jag ska spela upp den tillsammans med Mimmi, min klasskompis. Hoppas hon har tränat, för det har verkligen inte jag. Inte på ackorden i alla fall.

image385

Jag orkar inte med matte..

Jag har matteprov på onsdag, procent och bråk. På ett sätt väldigt lätt, men på annat inte. Mina mattekunskaper är ju inte speciellt stora om man säger så. Men jag gör mitt bästa! Har försökt pluggat matte idag, som jag skulle enligt min veckoplanering.. Ni kan få se den:

Denna planering är räknad efter skoltid..

Måndag: Plugga matte. Ut och springa. Hämta plattång hos qes
Tisdag: Fortsätta plugga matte. Men också biologi, utvecklingen. Ska vara inne på torsdag.
Onsdag: Ta 16.10 tåget till stan för att möta upp Linnea som kommer med bussen som är inne kl.17. När vi kommer till bålsta ska vi(har jag själv planerat) till sellis och hämta min cykel. Och sen hem igen, för då kommer Martin och säger hej! Så det blir trevligt..
Torsdag: Kl. 15.00 Bussen till trysil avgår. Ankomst 23.55
Fredag-måndag: skidåkning

Sen är det påsklov och hela veckan ska jag mysa med Martin har jag bestämt, ska också åka en sväng till pappa. På fredagen på lovet. Nu måste jag fortsätta med matten, ha en bra måndag.

I want you to need me, like the air you breathe.

image384

Be cool on the street

image382

Släkten är värst..

Roger har fyllt år, anton fyller snart år så vi ska fira dom idag. Släkten kommer så det blir att sitta inne denna soliga söndag, fan också! Jag som hade tänkt att sitta ute i solen och ta det lugnt, läsa lite osv. Dom kanske åker tidigt, *hoppas*! haha.. Igår var det mf, jag stannade hemma och tittade på det. Mådde skit verkligen.. Fick sen skjuts till martin och sov där. Ja, nu orkar jag inte sitta här.

Grattis till Menea som fyller år förresten..

Grekisk sallad

Lunchade med Fanny sara och Jenn tidigare, kom hem för ca 2 timmar sen.
Under lunchens smeds planer inför kvällen. Ska först och främst kolla på melodifestivalen, sen står det stilla. Vad jag vet i alla fall. Men något hittar vi nog på! Sover i alla fall hos Martin. Saknar honom..

Gårdagen var rätt så konstig. Det var konstigt folk hos jessica och folk blev av med sina grejer, irriterande. Men den var väl helt okej! Innan jag åkte hem åkte vi till shell och drog en korv och fan vad den satt bra! Åkte sen hem, skulle egentligen träffat lite annat folk men jag var för..trött.. Så jag somnade rätt gott där.. Ni kanske kan få lite bilder på gårdagen om ni har tur. Men dom kommer nog senare i veckan..

Imorse vaknade jag med en huvudvärk som verkligen inte gick bort, är ännu kvar. Fan vad jag hatar huvudvärk!

Lunch

Nu åker jag ner till centrum och äter en god lunch på finkan jag är värd! Ha en bra lördag

Det är kärleken som svider

image379
Jag älskar dig också.. www.kristinalinaa.blogg.se

heeeej

godnatt, nu ska jag till någon jag inte känner! Vilket blir lite skumt men hoppas ni haft en bra lördag, hej på er..

Ha en trevlig fredag!

Nu går jag till Jessica och har det riktigt trevligt! Ha så trevligt ni med.. Puss på er

Äntligen!

Jag har tittat runt lite i huset efter nåt att ha på mig och så kom jag fram till en klänning som jag kallar klänningkorsett.
Det är som en korsett upp till och sen kommer en stor "kjol" fram där nere. Vit och svart! Den är cool.. Nu är bara frågan, vad ska jag göra med håret? Men det löser sig.. Nu måste jag fortsätta trycka in kemin, puss & godnatt

fan

fortfarande fastar inte kemin så jag har gett upp rätt så hårt! Så går det som det går.. Och jag har ingen lust med morgondagen heller pga att jag har ingenting att sätta på mig så jag är inte speciellt taggad på något alls!
Nu är jag inte på bra humör heller.. Finns bara en sak som gör mig på bra humör nu och det är att jag tänker:
Om prick en vecka, är jag i trysil nu. Fan vad skönt..

Jag tycker inte om ämnet kemi

Jag har kemiprov imorgon vilket jag är oroad över för som det känns nu kan jag ingenting om det vi har prov på. Tyvärr! Och en sak är säker, jag hatar när det blir så. Man blir så orolig.. Men jag får göra mitt bästa! Fick reda på so prov idag, mycket nöjd över resultatet. Kan lite bättre men bort med minuset så blir det bra! haha..

Nu måste jag fortsätta med kemi, sen så ska jag ha lite spa. Fika naglar, noppa bryn osv. Behövs om man säger så! Dags för att raka benen också, vilket man inte alls tänker på på vintern. Haha!


28 d.


You bleed just to know you're alive

Dagens låt: New found Glory - Iris

Min onsdag

Dagen var varit helt okej! Träffade Martin ett tag efter skolan innan träningen. Träningen gick väl sådär, men helt ok!
När jag kom hem åt jag mat, och testade mina nya jeans.. Dom satt verkligen som jag ville, så det var skönt!
Men jag har en står fråga i huvudet: Vad ska jag bära på fredag?
Får fundera lite, men nu är det top model så kanske hörs senare. Annars önskar jag er en trevlig kväll

Sista inlägget för ikväll..

Äntligen klar med ena kemisammanfattningen, väldigt kort men det fanns inte mycket viktigt att skriva om så det var ju skönt! Mina planer iför imorgon:

Min onsdag
kl. halv 7, vakna..
kl. halv 8 träffa jessica vid pia, gå ner till skolan
kl. kvart i 8 träffa mimmi i skolan och äta frukost
kl. kvart över börjar skolan
kl. kvart i 9 på yrkesgrej på bcjf sen vet jag inte när den slutar
kl. 15.00 träffa martin, gå upp till mig
kl. kvart i 6 samling, innebandy träning
kl. 21 topmodel

BYE


Lista innan jag fortsätter med kemin

Dagens skratt: Idrotten åt Cecilia b.la. Och i biblioteker såklart..
Dagens mat: Kyckling med ris till middag
Dagens klädsel: Klänningen
Dagens hår: Uppsatt i knut
Dagens smink: Knappt.. Lite puder och mascara
Dagens önskan: En måndad framåt
Dagens nagellack: Svart från Mavala
Dagens ångest: Allt plugg, fy..
Dagens ont: Magen
Dagens glädje: Allt har varit bra idag, tycker jag..
Dagens skönaste: Musik
Dagens mysigaste: Mys framför tv:n (gossip girl) med popcorn
Dagens sms: BRA GUMMAN, NU KÖR VI PÅÅÅÅ! Puss mamma.. (Vi ska sluta med godis tills Thailand, det kommer löna sig för mig med en liten extra peng. Jag hade inte slutat om det inte vore för det)
Dagens plan: ...jag har planerat min svenska uppsats lite grand haha
Dagens måste:  Plugga
Dagens sista: Blir nog att fortsätta läsa Vingklippt ängel

I wish that you could be the one I die with

image378


Klänningen

image377

Tre sköna och värda timmar i biblioteket

Har suttit i stora bibblan i bcjf och pluggat i 3 timmar med min klasskompis Mimmi. Vi fick matte gjort, även lite svenska och lite kik i böcker. Finns så mycket man vill läsa, så vi ska gå upp på håltimmen imorgon och låna lite.
Så nu ska jag äta lite middag, kyckling med ris och någon sås. Blir gott faktiskt! Sen blir det kemi, fy vad less jag är!

Dagens kläning som är lånad utav Jessica. Ingen aning var den kommer ifrån men hon hade fått den av sin moster som använt den på 80-talet! Skit cool enligt mig..
Ni får en bild senare, orkar inte lägga in dom nu. MÅSTE ÄTA MAT

Victoria Beckham

image376
Vouge April 2008

Klänningen

Nu på kvällen mötte jag Jessica ute och vi gick till henne och snackade, spelade kort och hon lockade mitt hår haha blev lite charmigt. Hon berättade också att middagen är flyttad till fredag, så det blir ingen träning för min del! Jag ska ändå inte med till Linköping och när alla tränar inför Linköping på fredagarna känner jag: vafan gör jag här?
Tro det eller ej, men så känner jag.. Fick också låna en grymt söt klänning, ska ha på mig den imorgon tänkte jag så då langar jag bild! Sen gick vi hem till mig, tog ut typ hela min gaderob och insåg att: fan vad mycket skit! Men men.. var grymt kul och se och testa massa gammalt! Jessica lånade med sig lite kläder från mig hon med haha..
Har inte fått så mycket kemi gjort idag, men nu ikväll somnar jag tidigt och då kanske jag är piggare imorgon eftermiddag och känner orken. Annars vet jag förskjutton inte hur jag ska klara det här..
Men som ett avslut på kvällen så lägger jag in bilder ifrån nu ikväll, min kväll med Jessica!



1.Lockiga håret
2. Lockiga håret
3. HAHA, min jeansskjorta(skit ful)
4. japp..
5. Stek
6. Nice qes

(Linnea när du läser det här, ring mig)

Om exakt en månad, vid denna tid har jag suttit på planet i ca två timmar vilket jag tycker jävligt nice!! Och ja, jag vet att jag tjatar men jag är så grymt glad att jag ska få åka bort från denna lilla skit by haha! Det händer absolut INGENTING här i Bålsta. Men, jag ser framemot lördag. Hade hoppats på Uddås men det lyxot ska ju till Portugal. Hoppas du får en riktigt nice vecka med grabbarna..

Nu ska jag fortsätta med mig kemi.. Hej på er!




Kemi och schweizernöt

Slutade vid 2, tog halv 3 bussen hem och satte mig direkt vid datorn och började skriva lite kemi. Vilket är grymt trist, kemi, fysik och matte tycker jag kan dra från våran jord. Usch för det! Kemi kan vara okej, men inte alltid. Bara lab!
Jag dricker lite te och äter choklad så det blir lite bättre i alla fall. Jag somnade vid 2 igår så jag funderar på att lägga mig i någon timme. Kan behövas! Är helt borta idag.. Får skylla mig själv!
Avslutar inlägget med en bild på mina nya jeans mamma beställde till mig igår kväll, thanks mum..


Så snyggt med ljusa jeans till vår och sommar!

Svårt att sova.. Jag kanske inte är ensam?

Jag vaknade vid 12 idag vilket gör att det blir lite svårare att somna nu såhär på kvällen, vilket egentligen jag verkligen borde försöka göra men jag är så pigg såååå pigg! Jag kommer verkligen inte heller kunna konentrara mig imorgon, fan! Nu blir jag bara arg haha..
Jag har fortfarande inte hittat en vårjacka, alla går runt med kappor vilket jag tycker är lite trist, orkar inte se ut som alla andra.. Tänkte därför satsa på en ny snygg skinnjacka. Men jag vet inte riktigt! Får se vad som finns på marknaden..

Äsch, nu går jag och lägger mig och försöker somna till rambo 4, har ju faktiskt min bror som kvällssällskap! Nu blir det godnatt. Bjuder på en bild på mig och min bror, Emil.

image366

Nya andra avenyn avsnitt och...

...en ny skidjacka! I'm so happy.. Min nya skidjacka är vit dun och är ifrån peak performance, thank you mami and roger!
image365

Nu blir det andra avenyn.. Godnatt på er!

Regnet har givit oss blöt mark

Okej, nu kilar jag ner till ica och köper godis, ojoj vad jag är sugen! Som tur är får jag sällis, tack Tobias..



 image364

Godmorgon

Helgen har verkligen varit den segaste, tröttaste och tråkigaste! Hoppas att Anna livar upp den lite senare, med choklad.
Fredagen var väl helt okej, med tanke på vädret. Lördag sög verkligen, rakt igenom.. Eller det var väl trevligt på kvällen men ja, ibland går det inte att göra så mycket åt situationen. Helt okej i alla fall!
Skulle egentligen behöva ut och springa, och i min dag hade jag planerat det men nejdå! I detta väder går inte så mycket utomhus.
Så det blir sänghäng md choklad och glatt sällskap! Och imorgon börjar en ny vecka.. Och den ser ut såhär:

Min söta lilla "kemi-vecka". Att vara social med nära och kära kommer jag nog också kunna trycka in.
Måndag: Börja med kemi-sammanfattning, 1 månad kvar tills Thailand.
Tisdag: Plugga i biblioteket med M, man får så grymt mycket gjort. Gossip girl senare på kvällen.
Onsdag: Fortsätta med kemi, träning på kvällen. Och sen men i trees och topmodel. Ungdomsmottagningen med klassen också
Torsdag: Kemi, utvecklingsamtal
Fredag: Kemiprov och senare träning på kvällen
Lördag: Middag hos jessica
Söndag: Ingen aning

Kväll

Jag sitter på mitt rum, ensam.. Det är folk där nere, känner mig osocial.. Så jag går ner nu! Hej på er

33 dagar

image362
Alltså en oplanerad lördag kan faktiskt ibland vara riktigt kasst! Så vad jag ska göra idag är ännu oklart. Har massa alternativ men inget av dom lockar speciellt mycket.
Så därför längtar jag så grymt mycket till Thailand, där kan jag bara gå runt i 2 veckor utan att ha tråkigt, och om det blir tråkigt på stranden i solen åker man och shoppar istället. Ingenting behöver vara planerat, fan vad skönt!
33 dagar kvar nu.

Godmorgon.. Vad ska Lisa göra idag?

image361

Dagens vill ha

Kenzas outfit, speciellt de söta vita tygskorna. Mina är inte rikigt lika söta

image360

felsyn=synfel, nöjd uddås?

Haha.. dagen har varit lte skum har varit så trött att allt någon sagt eller gjort har jag skrattat åt! Dagen har också varit väldigt chill vilket var skönt. Första lektionen var inställd, så vi spelade pingis och  lite så.. Sen hade vi kemi, gjorde mest instuderingsfrågorna till provet som vi har nästa fredag och sen engelska då vi bara lyssnade på olika redovisningar. Så det var också rätt chill!
Efter skolan gick jag med dogge, niklas och filip till centrum, då klockan va vid 1. Dogge och Niklas skulle till bussen så filip fick följa med min och köpa mig ett puder. Blev ett ifrån lumene, får se hur jag ser ut i det! Dom brukar ju oftast ha bra grejer.
Efter jag köpt det så mötte jag Tobias så vi gick och satte oss på valhall med lulu och uddås, satt i ca 20 minuter sen gick vi vidare till ica och köpte choklad. Gick hem till mig och åt chokladen, spelade kort, spelade coola datorspel och tobias läste för mig när jag satt och spelade warblade! Jag har verkligen fastnat för det spelet haha..

Har träning kl. 19.00-21.00 och efter det kommer martin till mig, blir nog bara chill hela kvällen lång!!
Ha en bra fredagskväll people

image358

Merci

Tack Linnea för designen. Är nöjd med allt! Tack darling..
www.linneamaria.blogg.se

Bloggar i allmänhet

Alltså jag vet inte ens varför jag skriver blogg? Folk måste ju ha riktigt sega liv om dom sitter och läser min otroligt tråkiga blogg..? Men grejen är den att precis alla skriver likadant? Men man kan fortfarande inte sluta skriva, eller varken sluta läsa andras..
Grejen är också den att jag hatar bloggar utan bilder, en blogg utan bilder är som rödmjölk utan gräddsmak eller nåt sånt. Inte ett så bra exempel men ändå. Jag har kommit på varför jag skriver en blogg efter allt tänkade, för att det var någon som frågade mig: Varför skriver alla tjejer bloggar? Och en frågan kunde jag inte riktigt svara på, har ju inte allas åsikter. Men jag skriver i alla fall blogg för att senare kan jag kolla tillbaka, vad som har hänt, osv. Och riktigt gamla inlägg är ju faktiskt riktigt kul att läsa.
Jag började blogga för ca 1 år sen(inte i denna blogg). Sen slutade jag för en liten stund sen började jag igen och det är den nya. Sen raderade jag ALLA gamla inlägg för det var minnen som jag inte alls ville minnas av så det blev raderat!

Nej, nu ska jag sluta tjata om att de flesta bloggar inte har någon mening och göra någon nytta istället. Till exempel, plocka fram lite kläder tills imorgon!



Förväntansfull..

Linnea min vän ska fixa min bloggdesign, vilket jag tycker ska bli spännande! Och hon kommer självklart få en överraskning för det.. Hehe! Det ska vi allt planera...

Nu pratar jag med F i telefonen.. Det är rätt nice!!





En väääääldigt trött torsdag

Imorse sov jag sover så jag var tvungen att stressa ihjäl mig för att hinna med bussen! (Har varit skiiiit trött hela dagen)
Eftersom det var slask imorse så tar jag självklart mina Ilse Jacobsen gummistövlar, men vad händer på eftermiddagen? Jo, allt försvinner, vädret blir varmt och underbart. Så jag gick runt där och svettades om mina fötter! Usch..

Nu snart kommer alexander, blir trevligt.. Träffade honom igår på gudtjänsten, jag tvingade honom att gå med mig eftersom att martin banga. Så Alex och elmaco kom upp och gick med mig och det tackar vi för!

Nu så ska jag hoppa in i duschen eftersom vi hade idrott och sen kommer nog alexander när som helst.
Ha en bra torsdag

Hon bär det perfekt!

Dagens önske.. På mig skulle det se kul ut, på Sienna ser det bara för perfekt ut! Mormortrosan kan göra susens den med!

image354

Gudtjänst om en halvtimme

image352 image353

Choklad slår ingenting

Slutade vid 1 vilket var mycket, mycket trevligt!! Gick upp till biblioteket med MS och pluggade matte och franska.
Gick till centrum för att köpa liten choklad bit men möter upp mamma så vi går in tillsammans och köper.
Åkte hem och snabbstädade rummet nyss, lite snabbt sådär. Snart kommer M hit och tyvärr måste jag spendera min kväll i kyrkan. Men han får allt följa med!
Nu blir det lägga mig och börja läsa på boken: Vingklippt ängel. Någon som har någon kommentar om boken?
Har hört att den ska vara grymt bra..

Puss, ha en bra onsdag..

*

Nu säger jag godnatt för mig och bjuder på en bild på mig själv där nere som brun och med "långt" och fint hår..



Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga in det sista..

Och förresten så använder jag min gamla mobil och har verkligen inga kontakter på min gamla, har glömt att spara på simkortet så om ni skickar sms, kom ihåg att säga vem det är! Tack och godnatt

"Superveckan"

I mitt astro stod det att jag skulle få en supervecka en fem +++++. Igår var den super, idag har den varit lite värre!
Har varit grymt trött, ingen pluggork, godissugen(jag spenderar grymt mycket pengar på candy nu), glömde all min so i skolan fick cykla ner och hämta det, och så funkar inte min mobil laddare så nu glider jag runt med världens old school mobil. Hittade gamla bilder ifrån Trysil på den haha.. Dagen har inte alls varit bra som sagt och nu borde jag egentligen inte sitta här och blogga utan jag borde skriva lite so. Men nej, jag är alldeles för trött! Nu orkar inte inte ens satsa på det här provet, så trött är jag nu känner jag!
Imorgon ska jag också skita i träningen, måste på gudtjänst så jag får mina bort gjorda. Har bara gått på 7 st.
Ska också träffa M. Blir nice, saknar honom.

Ikväll är det först Gossip girl och sen I huvudet på gynning, en perfa kväll. Förutom allt plugg dock!

Dagens låt: If your not the one - Daniel Bedingfield

Dagens önske outfit - Elin Klings från i höstas
image349


Stabila backar

Imorgon, onsdag så har vi demografiprov. Lite orolig för kunde inte plugga så mycket igår, mådde grymt illa. Men det är bättre idag och nu jävlar, nu blir det plugg och choklad. Daim!

Haha, måste bara nämna det att idag på idrotten var jag och Uddås taggade.. Stabila backar säger jag bara!!

Önske

Eftersom att jag har tagit en paus i pluggandet kan jag ändå lägga in dagens önkeoutfit.. MEN! Inte brillorna, visst det är skit coolt. Men inte på mig!

image348

Grattis!

Jag vill säga grattis till Linnea som blivigt syster för fjärde gången idag och denna gång till en liten tjej, grattis my darling!

image347

Dagens

Skjortklänning - MQ, Zoul
Sjal -  Hm
Skor - Converse
Jacka - Hm
Väska - Hm


image346

6-6

Ett bra slut på innebandy säsongen, jo tack! Oavgjort och vi ska verkligen vara nöjda med insatsen och det hoppas jag att vi alla är!

När jag kom hem frossade jag mackor, varm choklad och mjölkchoklad vilket var riktigt gott. Och precis då började någon film på trean, vet inte riktigt vad den hehhe men den var helt okej! Rätt typisk amerikansk men den var helt okej som sagt.
Imorgon blir det plugg plugg plugg och ut och springa eller gå med mamma. Blir inget socialt liv imorgon i alla fall. Jag har prov på onsdag som jag vill få bra på så då blir det plugga måndag, plugga tisdag.
Så nu ska jag lägga mig i sängen läsa, planera veckan och skriva i min kära dagbok!

Ha en bra vecka..



Zig-a-zig-ah-aaaaah

Bjuder på 3 vackra bilder



Snart drar vi tjejen!!

image342

Nya skorna + dagens

Folk har bett om att få se mina andra nya skor för denna vecka. Och självklart kan jag visa dom, finns en bild där nere en liten närmare bild. Använder dom också till dagens outfit!
Klänning: zoul
Sjal: sthlm ml
Skor: Vagabond

image340



Syskon..


image339

Lördagmorgon..

Vaknade i morse av att martins mobil fick sms och jag skulle nästan precis upp då så jag höll mig vaken.
Åkte hem vid 9 och det spöregnade på vägen hem, det var verkligen sämst!
Skulle egentligen på konfirmationsmöte från halv 11 till halv 4 men jag hade grymt ont, har fortfarande grymt ont så jag sket i det och ångrar verkligen nu att jag inte stannade i sängen hos Martin, sova ut!

Men men.. Nu ska jag kolla runt lite i bloggar, kolla på tv och ta det lugnt innan jag ska ner till centrum och köpa lite food tills ikväll. Ha en bra lördag

RSS 2.0