Valborg

Jag har fått min mobil som varit på lagning, äntligen! Var tvungen att nämna det även fast jag vet att ni inte alls bryr er..

Ikväll bär det av mot brunnsta, hoppas på att det blir trevligt! Ha en trevlig valborg..


image446

Onsdag

Kom hem från Martin för ett tag sen, skönt att äntligen fått sova ut. Har knappt gjort det i Thailand heller så det var skönt att sova tills jag inte kunde längre! Jag ska nu lägga mig ute i det varma och fina vädret. Jag tar också med mig datorn så jag kan titta på satc haha..

Martin kommer lite senare och solar med mig, får hoppas på att han köper med sig nåt gott. Är sugen på godis, är ni förvånade?

Förresten, ha en rolig kväll.  Bye

Tisdag

Skönt att vara ledig i fem dagar nu, kan ju inte bli bättre. Speciellt idag, det är så fint väder och så varmt! Måste vara över 20 grader, herregud. Ligga ute i linne och shorts är fan inte illa i apri! Vi hade ute dag idag, det sög verkligen. Man luktade ju inte speciellt gott när man kom hem, men jag la slängde av mig alla kläder och la mig på en filt och laptopen med mig hade jag också. Pluggade rejält och är snart klar med min uppsats, det är inte dåligt hörni! Lite senare kom Martin med glass, vilket jag var grymt sugen på så en sån slank ner idag, en chokladkaka har jag också fått ner. Måste börja tänka på vad jag äter, fy fy!

Nu snart ska träffa Alexander. Somnar förmodligen hos Martin så det är osäkert om jag uppdaterar men vi får väl se..
Inga speciella planer inför imorgon, valborg. Några små alternativ men inget speciellt, valborg är överskattat!

Bjuder på en bild från Thailand..

image445

Musik från Heart och SATC

Blir mitt sista inlägg för idag grabbarna. Snart åker datorn av, eller blir i alla fall offline på msn, slut på bloggandet för idag!
Har varit rätt så duktig idag, har skrivit en del på min uppsats som ska vara inne om två veckor så det är lugnt. Har också gjort bokrecensioner. Skönt att fått lite gjort! Kommer ha ganska så fullspekat schema nu, känner mig lite stressad att hinna med men det ska nog gå. Det gör det alltid!

Nu ska jag kolla på en musikvideo jag äntligen hittat, en musik video där gruppen Heart sjunger live i seattle. Åh, deras röster är oslagbara. Så härlig musik. Sen ska jag faktiskt ta och börja titta om på sex and the city-boxen. Har ju inte hängt med alls på onsdagarna det börjat gå. Som tur är har man ju boxen! Aja, hörs imorgon.

Bye

Jag saknar världens sötaste lilla flicka!

image444

Måndag

Skolan har varit riktigt chill idag. Var inte så jätte trött imorse heller så det var ju skönt! Tänker inte skriva så mycket nu, ska kolla på andra avenyn och bland annat möta Martin för att lämna lite grejer han glömde här igår. Måste också skriva två bokrecensioner och skriva lite på min uppsats. Känns som om jag har hela dagen på mig att göra så mycket. Dagen kommer säkert gå skit fort bara för att jag ska unna mig tid åt mig själv.

Idag lägger jag in en dagens, längesen jag gjorde det!
image443
Skinnjacka: Rock 'n blue
Klänning: Indiska
Halsband: Thailand
Skor(inte på bild): Converse

Söndag

Skönt att ha kommit hem och gjort sig lite hemmastadd nu. Kollade på lite bilder idag, då kände man ändå att man saknade att bara ligga på stranden och inte behöva tänka på någonting!

I lördags träffade jag lite vänner, vi satt på min baksida och hade det mysigt. Somnade vid 2 och det var ganska så direkt också, var helt död.
Vaknade halv 10 i morse då vi ställt klockan, jag och Martin alltså. Vid 12 åkte jag och Lajnen till stan, mysigt. Hittade det jag ville ha så det var ju perfekt! Det blev två bodies, en klänning, solglasögon, kjol och en kofta. Mycket nöjd!

Nu sitter jag och tittar på andra avenyn vilket jag inte har tittat på sen jag vet inte hur länge har i alla fall 7 avsnitt kvar att kolla på sen ligger jag där jag ska! Nu ska jag titta på andra avenyn, imorgon blir det plugga som en tok och förhoppningsvis kan jag göra det ute i solen? Hoppas på det! Sovgott

Bye

Mer bilder kommer...



1. Första dagen från hotellrummet
2. Andra dagen på stranden, blekfisar..
3. Vattenfestivalen. Roligaste jag vart med om!
4. Mamma och jag i en longtale båt påväg till raileybeach.
5. Emil och Lisa på podaisland.
6. En oerhört trött Lisa i väntan på båten till Phuket(från krabi)
7. Surislisa, dåligt väder sista dagarna.
8. Igår på phukets lilla airport



Jag har nyss varit hemma hos Sellis med Martin. Vi promenerade hela vägen till Åsen! Snart kommer dom till mig, blir väl ut i den fina vårsolen. Skönt att komma hem till det här vädret.
Bye

Phuket-Bangkok-Arlanda

Äntligen hemma!

Resan hem gick definitivt mycket bättre än ditresan. Dit resan var en jävla pina verkligen! 
Hem gick smidigt. Halv 10 tog ett plan oss till Bangkok. I Bangkok blev det såklart lite taxfree shopping, för mig blev det nya solglasögon från rayban, mascaror, en liten kameraväska och nya tillfälliga hörlurar. Mina andra gick paj på stranden så jag var tvungen att köpa ett par nya.
Klockan 01.10 lyfte planet från Bangkok mot Stockholm. Jag höll mig vaken i ca en kvart sen sov jag 3 timmar, vaknade till gick pa toa och sen somnade jag om 4 timmar till. När jag vaknade hade vi bara 3 timmar kvar, grymt skönt!

Bjuder på bilder senare, nu måste jag städa upp lite här hemma. Bye

Sista

Sista inlagget har i Thailand. Men jag har faktiskt vart en hojdare pa att uppdatera, kanske har med vadret att gora. Det har inte varit pa topp! Men det har ni i Sverige haft, skont for er. Laste tyvarr att det ska regna pa imorgon, da jag kommer hem saklart. Typiskt min otur! Jag som hade tankt att sitta ute i den svenska varsolen, men inte det nej.

Nu ska jag ga ut till dom andra som forsoker ligga och pressa i mulet vader. Ikvall bar det av!


Regn och rusk

Skit vader, jag vill bara komma hem nu kanner jag! Packningen ar igang uppe pa rummen, det ar ganska sa kaos. Saker overallt! Regnar gor det ocksa, ar inte ens varmt. Uscha!

Imorgon halv 10(pa kvallen), gar planet fran Phuket-Bangkok. 01.10 gar planet fran Bangkok-Arlanda, thank god!

Nu vill jag bara hem

åäö

Jag har allmänt tråkigt på ett internet-café här i Thailand måste jag bara meddela, ingenting att göra alls! Har nyss ätit middag, och medans mamma och roger är på massage orkade jag inte sitta och titta på. Orkade heller inte sätta mig där i stolen och få samma massage jag redan fått ett antal gånger. Då blir det lätt att man sätter sig här. Har i alla fall rätt så tråkigt!

3 dagar tills färden hemmåt börjar, längtar faktiskt lite. Men jag kommer bara vilja vara hemma en vecka och sen dra igen, brukar vara så.


Med lite hemlangtan flagnar hela jag bort

Idag har vadret varit underbart, annars under veckorna har det inte varit sa super bra. Bara extremt varmt!
Tyvarr sa flagnar hela jag, eller jag har gjort. Sa darfor har jag tappat det mesta av min farg, det suger! Har bara 4 dagar pa mig att jobba pa brannan nu. Haha! Mitt mal ar att bli brunare an Cecilia Uddas. Fast det kanske jag redan ar? haha

Kvallen kommer bli lugn, vi ska mota nagra vi stotte pa av slump haromdagen ifran sandviken lite senare. Det blir val forhoppningsvis trevligt. Sen blir det nog slagg skaplig tid, trott som fan idag. Skumt! Igar var jag skit pigg.


Oh yeah

Borde vara stolt, sprungit pa stranden, gymmat pa hotellet och inte shoppat allt for mycket idag. Inte alls likt mig!


Fan vad det ar underbart att vara har, inte bry sig om ett enda skit. Det som hander i Thailand, stannar i Thailand.


Bilder

   

1. Pa poda island
2. Lisa haromdagen
3. Familjen haromdagen

Woraburi hotel

Har saknat det vi kallar varat hem, Woraburi Hotel. Det kanns bara sa hemma och ar sa mysigt!
Vi ar i alla fall framme nu, ar skont. Ska snart ga och ata, blir faktiskt svenskt idag. Vi ar sugna pa hemmamat. Men jag ar mest sugen pa stuvade mackaroner med kottbullar. Mmmmmmm, sa gott!
Sen blir det nog en tidig kvall, alla ar ganska slappa. Jag maste ocksa meddela att jag har kopt nya converse, blir kanske ett par till..?

Ja men ha det sa bra, det ska jag ha!


Woraburi hotel

Har saknat det vi kallar varat hem, Woraburi Hotel. Det kanns bara sa hemma och ar sa mysigt!
Vi ar i alla fall framme nu, ar skont. Ska snart ga och ata, blir faktiskt svenskt idag. Vi ar sugna pa hemmamat. Men jag ar mest sugen pa stuvade mackaroner med kottbullar. Mmmmmmm, sa gott!
Sen blir det nog en tidig kvall, alla ar ganska slappa. Jag maste ocksa meddela att jag har kopt nya converse, blir kanske ett par till..?

Ja men ha det sa bra, det ska jag ha!


Tillbaka till Phuket imorgon

Nu har vi sett Krabi, Ao nang. Nagra oar omkring osv. Och vi alskar krabi, vi ar dock ocksa lite lessa pa Phuket. Kanns som om vi har gjort Phuket nu. Vi vill se oss omkring lite mer. Men tillbaka till Phuket imorgon eftermiddag, kanns anda lite skont, det ar som att komma hem nastan haha!

Har klippt mig nyss nastan, bara topparna. Blev nojd faktiskt! Nu ska jag ga till nagon bar dar mamma roger och lillebror sitter. Emil sitter har med mig, eller vid en annan dator men ja.

Ha det sa bra, hors i Phuket.

Poda Island

Idag har vi varit på en ö som hette Poda Island, och det var så grymt fint. Visar bilder när jag kommer hem, det var verkligen super fint. Alla brände sig idag, igen. Jag förstår inte, vi smörjer och smörjer med 30 men vi bara bränner oss hela tiden. Det är i alla fall jätte skönt att vara här även fast jag saknar vissa otroligt mycket. Kommer väl hem om 10 dagar..? Jag har ingen koll längre. Men ja.

Har nyss fått lite manikyr, en behövande. Mina naglar var inte så nice innan, blir fossingarna imorgon!

Men nu ska jag gå upp på hotellrummet där min lillebror ligger och har ont på kroppen. Om det är någon som har bränt sig så är det han. Stackarn! (klockan är 5 timmar framåt här)

Krabi

Okej, nu ar jag pa krabi och jag alskar det. Maste ocksa tillagga att under den har tiden, alltsa vattenfestivalen har varit den basta tiden i mitt liv. Sondagen, den basta dagen i mitt liv.


Kilar.. Puss

Krabi imorgon

Idag har det varit sa varmt att man kunnat ligga i solen max 5 minuter innan man gick ner i det 35 graders varma havet. Det har i alla fall varit varmt och jag har brant mig lite till men nu har det roda fran igar lagt sig sa det ar lugnt.
Imorgon drar vi till Ao nang, det ligger ute i havet och det ar krabis storsta stad. Kommer till Phuket pa torsdag igen.


Ha det sa bra..


Saknar dig Martin*


Vattenfestival

Andra dagen och jag ar faktiskt ratt sa brun. Men det ar lite brant ocksa! haha.
Forsta dagen pa vattenfestivalen idag sa vi ska till patong snart och skvatta ner lite folk. Ska bli mycket roligt! Idag sa har det varit fint vader, valdigt fint vader och varmt som satan.

image430
Idag pa stranden.

Jag for en kvart sen.

Puss pa er, ha det bra. Hoppas ocksa att det gar bra for tjejerna pa cupen!

Thailand

Antligen i Thailand. Det ar nastan ackligt varmt och flygresan var en pina. Vadret idag har inte varit sa bra, eller soldis sa man far ju fortfarande sol pa sig. Sa jag har brant mig, mina vanner. Jag har brant mig!
Berattar mer en annan dag da jag kanner att jag har tid. Har forresten sett varldens storsta kackerlacka idag!

Men vi hors senare, nu ska inte jag sitta har langre. Ha det sa bra, for det ska jag ha..

Typiskt aprilväder..

Vädret idag har varit så tråkigt att jag nästan dör. Gud så trist det varit! Slaskigt och äckligt, passa perfekt när jag åker.
Imorgon 14.35 tar thai air mig till Thailand och komme befinna mig där tills den 26 april. Kommer uppdatera när jag får chansen givetvis.

Men kanske skriver ett hejdå-inlägg imorgon innan vi drar. Ha det så bra annars! Hejdå

Imorgon

Nu drar jag till kc för konfamöte, sen blir det mys hela kvällen  med Martin. Uppdaterar jag inte sen så gör jag det imorgon innan vi drar till arlanda! Puss på er..

You turn the rain into sunny days

image429

Mamma hade pratat med någon på jobbet idag, som nyss varit i Phuket. 55 grader i solen berättade hon att hon haft!
Det blir att smörja sig med solfaktor 40.

2 dagar..

Usch vilket skit väder! Snöblandat ska det bli skönt att åka bort ifrån. Har i stort sett packat allt och gjort allt som behövs innan jag åker. Har bara en sak kvar att göra och det är ett soprov imorgon. Histora, 1800-tal. Usch det är rätt så tråkigt. Men det är snart över haha!

Min bror har grym resfeber. Igår hade han gått runt i flippflopp hemma hela dag för att gå in dom och för att känna sig lite hemma med Thailand. Komiskt! Idag hade han varit hemma från skolan för att han hade ont i magen, vilket tyder rätt så stort på att det är resfeber som spökar! Jag har faktiskt också lite, men inte så extrema. Nu ska jag ringa runt till bland annat mormor och pappa för att säga adjö eftersom att jag inte hinner imorgon. Konfa osv. Sen sover förmodligen Martin här och går till skolan på morgonen. Planet går på eftermiddagen, 14:30 så jag kan ju ligga kvar någon timme till! Åh så skönt..

Uppdaterar säkert senare, hoppas ni har haft en bra tisdag hitills.

Linnea får vara med på bild haha

image428

Dagens klädsel: Cheapmonday jeans, ljuslila tischa från gina
Dagens accesoarer: örhängen ifrån glitter och sjal ifrån hm
Dagens frilla: uppsatt
Dagens smink: foundation rouge mascara
Dagens bästa: Vindruvor
Dagens sämsta: att det bara är måndag
Dagens köp: en bussbiljett
Dagens sysselsättning: Pluggat, umgåts med Martin.
Dagens längtan: 3 dagar framåt
Dagens låt: Around the world - daftpunk (gjorde min morgonpromenad underbar)
Dagens humör: skum haha. Cphumör, men också trött som vanligt.
Dagens saknad: Mamma
Dagens fulaste: mitt hår
Dagens snyggaste: Martin
Dagens måste: Plugg
Dagens roligaste: hos sjukgymnasten
Dagens citat: inget

Frida F.

Det finns bara ett ord om den här tjejen och det är Humor.
image426

3 dagar..

Efter att ha ätit en mindre god middag så äter jag lite vinruvor. Vilket verkligen gör mig lycklig, vindruvor är bättre än godis oftast. Så himla gott! Roger satt nere med mig medans jag åt middag och vi snackade Thailand. Och faktiskt, jag har börjat få resfeber. Haha! Lite grand i alla fall.

Måste bara göra upp min vecka lite här:

Måndag: Sjukgymasten. Det gick väldigt bra. Ska tillbaka den 28 och kommer fortsätta att gå fram och tillbaka tills höst då mina problem ska ha löst sig.
Tisdag: Svenskaprov
Onsdag: SOprov + konfamöte och gudtjänst på kvällen
Torsdag-26/4: Thailand

Nu måste jag fortsätta med svenskaplugg. Puss

Energitillskott

Igår köpte mamma någt flytande energitillskott eftersom att jag är så trött och slapp hela tiden. Får verkligen hoppas att det hjälper för så här kan jag inte gå runt. Så efter några timmars liggnade i sängen och deppat så drog mamma med mig ut på en prommis. Och så här trevligt har vi nog aldrig haft på våra promenader, grymt mycket skratt. Kan vara att vi båda är övertrötta haha!

Nu hoppas jag att AA-avsnitten ska komma ut på svt.se men före det blir det korv med bröd. Gud så sugen jag är på det.

Och förresten så har jag fått min efterlängtade dit hos sjukgymnasten så snart kanske jag äntligen kan få gå och gymma för att träna upp ryggen. Det här funkar bara inte, ont hela tiden.


Haha, Frida skickade massa gamla bilder. Bjuder på två av dom.
1. Oktober 2007
2. Sommar 2006

4 dagar kvar

image423

Jag åker om fyra dagar, det låter ju inte bara lite skönt.. Jag och mamma har börjat plocka fram lite sommarkläder,
testat lite gamla osv. Blir inte allt för mycket packning, måste ju få dubbelt så mycket med mig hem!
Nu ska jag sätta mig med plugg och sen ikväll, då är det ju andra avenyn som gäller. Ojojoj vilken superkväll det kommer bli..

Hatar att inte kunna sova

Idag är det söndag och i mitt huvudet står det = plugg idag. Tyvärr! Lina ligger och sover bredvid mig, ser så skönt ut. För jag kan verkligen inte sova. Har jag drömt nåt skumt så kan jag inte somna om sen. Och kul om man vaknar vid kvart över 9. Då är man ju tröttis hela dagen, nej.. Det är sämst.

Gårdagen var mycket rolig, tog det bara lugnt hemma då min mamma och Roger var på middag så det var bara vi i huset. Nej, nu ska jag väl sätta igång med plugg snart. Och göra en frukost på säng åt Lajnen, visst är jag väl för snäll?

Uppdatering

Har precis ätit en god middag med Lina, nu blir det singstar och sen bastu. Haha det är såna här stunder livet glider!!
Ha det bra

image422
Sommar 2007

Fika

Nu ska jag glida hem till Lina och sen där så drar vi ner till centrum och tar en fika. Sen får vi se vart dagen och kvällen tar oss. Uppdaterar säkert senare.
Kläder idag får bli väldigt ljusa eftersom att det är en perfekt vårdag.
Ljusa jeans, vit tischa, en väldigt färgglad sjal och solbrillorna.



Puss på er

Lite nytt innan resan..

Efter simningen idag, på skolan alltså, åkte jag och mami till jakan för att bara köpa oss en varsin bikini och lämna in min mobil. Vi fick med oss några after sun krämer, en ny klänning till mig(hur gullig som helst), varsin bikini och varsinna solglasögon. Mina är röda. Och så åt vi mjukglass, hur länge sen var inte det då? haha..
När vi kom hem började jag må dåligt, blev seg och trött så jag la mig och sov i två timmar. Nu känns tröttheten borta, men inte det sega. Vilket är lite segt men jag hoppas på att det försvinner till senare då jag ska träffa Martin. Blir ingen träning för mig ikväll med tanke på hur jag mår.

Nej, nu ska jag klä på mig ordentliga kläder, ligger i mysisar och sen försöka fräscha till mig lite. Sen möta Martin.

Puss / Lisa

image421
Bild från Trysil, på bussen dit.

1 vecka, 7 dagar.

Om prick en vecka sitter jag på planet till Thailand vilket jag verkligen verkligen ser framemot. Det ända negativa är att jag kommer sakna vissa personer så otroligt mycket. Men det löser sig, tiden kommer förmodligen gå snabbt så.. Jag ska i alla fall försöka njuta till 100 med mina böcker i solen, bli riktigt härligt brun och shoppa loss så det bara skriker om det haha. Blir super!
Idag har jag vart med Martin hela dagen, först gick vi runt lite i skogen i vårvädret, men det blev kallt till slut så vi gick hem till honom och cyklade sen till mig och har vart här tills nu, när han drog.

Helgen är så gott som planerad:
Fredag- efter skolan åker jag och mamma till jakan för att lämna in min mobil och köpa oss en bikini. På kvällen skiter jag i träning, mitt lår har förvärrats och dels för att dom tränar inför cupen. Känns lite trist för mig där haha. Så jag stannar hemma och myser med Martin istället. Mycket bättre!
Lördag-ha mys dag+kväll med lajnen, blir också mysigt. Vi har inte träffats och umgåtts på evigheter.
Söndag- Vaknar upp med lajnen och sen blir det nog plugg resten av dagen.

Nej, nu blir det slagg. Skit trött! Sovgott

Träning

Jag testade mig på träning idag även fast mitt lår är som det är. Det gick sådär, men eftersom att jag ska försöka hålla det i rörelse så kommer jag nog vara med på idrotten imorgon också. Det är skönt! Nu, medans jag kikar på men in trees och och topmodel om en  halvtimme så ska jag hinna skriva lite so, och göra en bloggdesign åt Frida. Kan länka sen så kan ni få se resultatet.

På lördag ska jag åka och köpa bikini och jag har faktiskt sett en som jag tycker är rätt så söt och fin när man är brun.


Nu ska jag kika på tv.. Godnatt

I know I just keep wasting my time

Dagens klädsel: Ljusa jeansen, vit baströja med svart kofta över och ljusrosa sjal.
Dagens accesoarer: Sjal, fjärilhårspänne(hur sött som helst)
Dagens frilla: Utsläppt med luggen uppsatt med mitt hårspänne.
Dagens smink: foundation, mascara och rouge
Dagens bästa: värmen ute
Dagens sämsta: allt plugg + huvudvärk
Dagens köp: Macka
Dagens sysselsättning: skolan och nu plugg
Dagens längtan: 8 dagar
Dagens låt: Nu kan du få mig så lätt - HH
Dagens humör: trött och flumm
Dagens saknad: När man hade en gaderob man var nöjd med.

ibland kan det bli väldigt väldigt många..

Jag skriver och skriver hela tiden! Men när man bara sitter hemma så blir det lätt så. Imorgon ska jag kanske träffa Martin Nordström, även kallad bk. Har inte träffat honom på evigheter! Nej, nu blir det en movie och sen godnatt!

image419
Blueklinten

AA-bodyn

Min ena klänning eller body ifrån american apparel har helt plötsligt blivigt jätte liten efter tvätten? Jag har ju självklart tvättat den förr men helt plötsligt bara, inget annat blev skumt i tvätten bara min svarta kära AA-body. Fan!

Nu, efter att ha pluggat lite historia och planerat lite framöver så känner jag mig lite hungrig och tv-sugen! Kanske drar igång en film, gör mig en fruktsallad och någon god macka. Låter som en utmärkt idé! Vi hörs.. Puss / Lisa



9 dagar kvar till Thailand

Nu blir det äta glass med Alexander i vårsolen såhär på eftermiddagen, är det inte bara för perfekt?

Yeah

Äntligen funkar blogg.se, skönt att veta! Jobbigt att inte kunna skriva faktiskt.. Jag har i alla fall haft det bra dessa dagar, i solen speciellt idag! Det är så grymt härligt, är det så här under thailand-veckorna spelar det ju ingen roll. Det är ju underbart väder nu, vill bara ut ut ut! Men har tyvärr för mycket plugg för att chilla omkring haha.

Nej, men jag funderade på om jag ska ut och läsa lite texter i solen. Det är ju ganska smart? Yes, så blir det..


RSS 2.0